Kamer en suite interieurbouw; op maat gemaakte suitedeuren!

Wijdeco interieurbouw is specialist in kamer en suite maatwerk. Wij zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het leveren van kamer ensuite kasten en deuren.  Op onze site ziet u verschillende projecten die wij reeds gerealiseerd hebben.  Dit varieert van restauratie van oude kamer en suite kasten in oude panden tot compleet nieuw in jaren ‘30 nieuwbouw woningen.  Met een kamer en suite wordt de voor- en achterkamer van elkaar gescheiden  met suite deuren, waardoor er meer sfeer in een woning wordt gecreëerd. Vaak bevinden zich aan beide zijden kasten. Bij deze suitekasten is het mogelijk om deze in te richten als open boekenkast of als dichte kast.

Productie suitedeuren en kasten

De suitedeuren en kasten worden geheel gemaakt naar de wensen van onze klant waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van massief houten materialen. Dit geeft uw kamer en suite een sfeervolle en duurzame uitstraling.  De kastrompen worden gemaakt uit meerlaags plaathout van 18 mm dik populieren, om de stabiliteit van de kasten te garanderen. De twee schuifdeuren worden standaard gemaakt  uit yellowpoplar met grenen, maar op aanvraag zelfs in eiken of andere houtsoorten. De kleine meubeldeuren worden gemaakt uit massief grenen, maar hier is ook een andere houtsoort denkbaar.

Prijzen / offerte kamer en suite

De prijs van een kamer en suite is afhankelijk van de afmetingen, uitvoering en detaillering. Omdat elk project echt maatwerk is, kunnen wij op onze site geen standaard prijzen vermelden.  Indien u graag een prijsindicatie wenst, mail ons dan zo gedetailleerd mogelijk uw wensen en binnen 1 à 2 dagen ontvangt uw van ons een indicatie.  Voor een geheel vrijblijvende offerte komen wij bij uw langs om in te meten en uw wensen door te spreken. 

 • Kamer en suite kast in jaren 30 stijl.

  Kamern en suite 1

  Beschrijving volgt.

 • Kamer en suitekast met boekenkast

  En suite 2

  Beschrijving volgt.

 • Prefab suite deuren met omlijsting.

  En suite 3

  Beschrijving volgt.

 • Kamer en suite met boekenkast en schuifdeuren in de muur

  En suite 4

  Beschrijving volgt.

 • Landelijke kamer en suite kast en deuren.

  En suite 5

  Beschrijving volgt.

 • Dubbele kamer en suite met doorkijk.

  En suite 6

  Beschrijving volgt.

 • Kamer en suite deuren met glas in lood.

  En suite 7

  Beschrijving volgt.

 • Grote kamer en suite deuren strak design met grote glazen ramen

  En suite 8

  Beschrijving volgt.