Maatwerk houten deurlijsten, vloerplinten en meer. 

Bij Wijdeco kunt u terecht voor houten deurlijsten, architraven, vloerplinten, paneeldeuren, lambriseringen en op maat gemaakte kasten, vensterbanken en radiatorombouwen. Daarnaast maken wij prachtige jaren '30 stijl kamer en suite kasten en deuren. De materialen die wij gebruiken bestaan uitsluitend uit massief hout, gegarandeerd kwaliteit!

 • Domus

  Deurlijsten Architraven

  Wijdeco maakt mooie authentieke houten deurlijsten, ook wel architraven, raamlijsten, belegstukken, koplatten of chambranten genoemd. Met een deurlijst of raamlijst krijgt een deur een luxe uitstraling, mooi afgewerkt met de neut onderaan de architraven. De deurlijsten zijn van massief hardhout, dus geen MDF deurlijsten. Bestel Deurlijsten Architraven »
 • p1010040 k2

  Massief houten plinten

  Massief houten vloerplinten maken we standaard in 14 cm hoog en 2 cm dik. Uit voorraad voorzien van een papegaaibekprofiel voor € 5,50 per m¹ in vuren met noest en gaatje. Voor € 1,50 per m¹ extra leverbaar in nagenoeg noestvrij grenen en/of spuiten in grondlak Ral 9016 voor €... Bestel Massief houten plinten »
 • sfeer

  Vensterbanken

  Een kopie gemaakt voor een monument uit 1890 en sindsdien niet meer weg te denken uit ons assortiment. Bestel Vensterbanken »
 • P10100147 zwart

  Houtkopie

  Wijdeco maakt van uw bestaand model een exacte kopie of het nu gaat om een deurlijst, raamlijst, gootklos, kraallijst of andere authentieke houtelementen. Stuur voor een prijs of reproductie een stukje hout op per post of een tekening of scan met afmetingen per mail. Bekijk Houtkopie »
 • IMG 2791

  Paneeldeuren van hout

  Al vanaf € 490,- per stuk krijgt u een kopie van een originele oude houten paneeldeur gemaakt van yellowpoplar en grenen. Yellowpoplar is geen geel populieren, maar de Engelse benaming voor tulpenboomhout. Uitermate stabiel door het beste hout en moderne pen-gatverbindingen. Toepassing in nieuwbouw en bestaande woning. Bestel Paneeldeuren van hout »
 • Radiatorombouw

  Radiatorombouw

  Een Wijdeco radiatorombouw is origineel en altijd op maat gemaakt naar uw persoonlijke wensen en situatie. Bestel Radiatorombouw »
 • IMG 3010

  Lambrisering

  De mooiste originele lambriseringen zijn altijd maatwerk, geen standaard panelen die te lang of te kort zijn maar precies op maat gemaakt per wand. Bestel Lambrisering »
 • Handgemaakt houten keuken

  Keukens

  Wij maken onze houten nostalgische keukens op maat in opdracht en plaatsen deze bij u thuis inclusief apparatuur, werkblad en tegels. Heeft u twijfels over de opstelling, apparatuur, afwerking of andere zaken? Door onze jarenlange ervaring in het maken en plaatsen van keukens kunt u bij ons rekenen op een degelijk advies! Bestel Keukens »
 • En suit 5 zwart

  Kamer en suite kasten

  Wijdeco interieurbouw is specialist in kamer en suite maatwerk. Wij zijn al meer dan 10 jaar ervaren in het leveren van kamer ensuite kasten en deuren.  Op onze site ziet u verschillende projecten die wij reeds gerealiseerd hebben.  Dit varieert van restauratie van oude kamer en suite kasten in oude... Bestel Kamer en suite kasten »